Міський конкурс “Юні історики Черкащини”

Учні ЧЗОШ №32 взяли участь у ІІ етапі VII обласного та Х міського конкурсу учнівських наукових робіт із історії «Юні історики Черкащини» на тему: «Людина, громадянин, патріот: портрети сучасних українців». Серія: «Українці у війні: героїчне повсякдення». Цьогорічний конкурс був присвячений співвітчизникам, які зробили й роблять свій внесок у Перемогу України в російсько-українській війні: воїнам, волонтерам, громадським, політичним та культурним діячам, дипломатам, цивільним громадянам, що перебувають в тилу і на тимчасово окупованих територіях, вимушеним переселенцям, біженцям.

Сертифікати та відзнаки за номінаціями отримали: Заліщук Сніжана (7-А кл.), Бабич Аліна (9-Ф кл.), Литвин Артем(7 – Б кл.), Каменецька Вероніка (10-М). Диплом, сертифікат та відзнаку за ІІ місце конкурсу учнівських робіт отримала Ключко Катерина (9-Ф кл.).

Сертифікати за підготовку учнів отримали вчителі історії: Тараскіна Лілія Анатоліївна, Яхненко Ольга Вікторівна, Таран Ірина Іванівна.

Також хочеться відмітити роботи учнів 6-І класу Шершньова Дмитра та Литвиненко Максима які отримали грамоти за ІІ місце у шкільному етамі конкурсу “Юні історики Черкащини”.