Навчально-розвивальна гра “Майстер Комунікації”

🇺🇦 В сучасних реаліях життя дуже важливими постають питання навчання дітей та підлітків культури мирного врегулювання спорів та розв’язання конфліктів, розвитку емоційного інтелекту, навичок ефективної комунікації та ведення переговорів, а також формування розуміння цінності співпраці та підтримки. Саме ці завдання покликана вирішити навчально-розвивальна гра “Майстер Комунікації”.

👌 В нашому закладі освіти успішно стартувала серія ігр “Майстер Комунікації” для дітей та підлітків. Гра дозволяє дітям в ігровій формі навчатися важливим життєвим навичкам.

✨Гейміфікація в навчанні дітей безпечній комунікації дуже ефективна.

🧩 Ігрові зони гри “Майстер комунікації”: емоції, комунікація, конфлікт і переговори розкрили нові способи побудови взаємодії між дітьми та підлітками, адже ця гра створює безпечний простір для обговорення важливих тем.

ℹ️ Гра створена Українською академією медіації за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програма USAID «Справедливість для всіх» – USAID Justice for All Activity, та за фінансової підтримки Європейського Союзу (European Union in Ukraine) в межах Проєкту «CONSENT».

👉 Докладніше про гру: https://mediation.ua/…/vid-gri-do-navichok-nova…

#ПрямуємоРазом

#УкраїнськаАкадеміяМедіації

#наповнюємомедіацією💛💙